Mangler du en varmepumpe? Hos Aage Nielsen VVS ApS installere og montere vi varmepumper til både private og erhverv i Fredensborg nær Helsingør og Hillerød. En varmepumpe er på lang sigt den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på hele din elregning.

Vi har mange års erfaring med installation og service af varmepumper, så ønsker du en god pris på varmepumper inkl. montering, så tag fat i os og få et godt tilbud.

Indhent et tilbud

Hvilke typer varmepumper kan man vælge mellem?

Der findes 3 forskellige typer varmepumper.

  • Jordvarme
  • Luft til vand
  • Luft til luft

Alle 3 typer er effektive og tager energi fra hvert sit element. Ved du ikke hvilken type der passer bedst til din bolig, kan vi naturligvis være behjælpelige med rådgivning.

Spar op til 50% med en ny varmepumpe

Med en ny varmepumpe, har du fordelen af en billigere varmeregning da det er langt billigere i drift end almindelig elvarme. Varmepumpen kan komme ned og bruge 25% af hvad din el-radiator bruger.

Så står du med overvejelserne om, at udskifte dit gamle oliefyr eller el-radiator med en varmepumpe, så kan du spare helt op til halvdelen af din varmeregning og samtidig få en langt mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning.

3 grunde til at en varmepumpe er en god idé

  • Varmepumper kan spare dig for mange penge (op til 50%)
  • Du får et bedre indeklima
  • Opvarmning med varmepumper er bedre for miljøet end eksempelvis gas og oliefyr

Få et uforpligtende tilbud på på en ny varmepumpe

Har vi vakt din interesse? Eller sidder du med nogle spørgsmål omkring varmepumper, som du ønsker at stille os?
Lige meget hvad, så er du velkommen til at give os et kald på tlf. 20677151. Er det mere belejligt at sende en mail? Så er du naturligvis også velkommen til at skrive til vores e-mail kimvvs@mail.dk eller benyt dig af vores kontaktformular her på siden.