Nyt badeværelse i Fredensborg, Helsingør og Hillerød

Hos Aage Nielsen VVS ApS er vi eksperter i renovering af badeværelse, såvel som opsætning af nyt badeværelse for kunder nær Helsingør, Hillerød, Fredensborg og resten af nordsjælland. Vi servicere både private og erhverv og industri kunder, og vi kører med glæde ud til dig og laver en vurdering af opgavens omfang.

Renovering af badeværelse m.m.

Vi arbejder tæt sammen med andre kompetente håndværkere. Dette medfører at vi kan tilbyde opsætning eller renovering af badeværelse med totalentreprise. Vi kender naturligvis vores egne fagområder, og koordinerer indbyrdes hele projektet af f.eks. installation af nyt badeværelse, køkken m.m.

Udover renovering af badeværelse, udfører vi også en bred vifte af andre opgaver indenfor vvs og blikarbejde.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Gulvvarme til nyt badeværelset

Som vvs installatører arbejder vi også med gulvvarme og kan selvfølgelig tilbyde det som en mulighed for dit nye badeværelse. Der er intet bedre end et dejligt varmt gulv når du skal i bad om morgenen. Komforten og velværen kan ikke overvurderes.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse kan variere meget og afhænger blandt andet af badeværelsets størrelse, materialevalg og meget mere. Vi bestræber os på at levere solidt håndværk til konkurrencedygtige priser, derfor går vi naturligvis aldrig på kompromis med kvalitet eller service.

Vi tager altid udgangspunkt i dine nøjagtige ønsker og behov, og vi tilbyder professionel råd og vejledning under hele projektet. I samarbejde når vi frem til et resultat, som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Indhent et tilbud på et nyt badeværelse

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Helsingør, Hillerød og omegn med renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20677151 for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også skrive til os via vores mail kimvvs@mail.dk, eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Indhent et tilbud