Gulvvarme i Fredensborg, Helsingør og Hillerød

Skal du have lagt gulvvarme i din bolig? Aage Nielsen VVS ApS er din lokale vvs installatør i Fredensborg, Helsingør og Hillerød. Bor du andre steder i Nordsjælland hjælper vi dig naturligvis også gerne. Vi arbejder primært med vandbåren gulvvarme da det oftest er den bedste anvendte løsning. Det er også langt billigere end el-baseret gulvvarme.

Indhent et tilbud

Hvad er vandbåren gulvvarme?

Helt basalt er det vand der løber igennem en slange som er monteret under gulvpladerne. Varmen fra vandet siver så op igennem gulvet og skaber den behagelige følelse af et varmt gulv. Slangerne tilsluttes boligens centralvarmeanlæg. Gulvvarme styringen skal derfor tilsluttes varmeanlægget og gulvets opbygning skal ændres. Har hjælper vi gerne med rådgivning.

Slangerne monteres typisk ved at lægge det under trægulv eller ved at støbe det fast i beton. Man kan også benytte et pladesystem med varmefordelingsplader der placeres over slangerne og under gulvet. Formålet med pladerne er at de fordeler varmen fornuftigt på hele gulvet så du undgår små områder der er mindre varme end andre på dit gulv.

Hvad er fordelene ved vandbåren gulvvarme?

Vandbåren gulvvarme er bedre og billigere end radiatorer. Med varme i gulvet opnår du en jævn opvarmning i lokalet og samtidig undgår du kolde fødder, hvilket er et stort minus ved radiatorer. Ved at få varme i fødderne vil du også opleve at du ikke behøver at have varmen så højt skruet op da hele kroppen varmes op. Så du spare ikke kun penge ved at det er en billigere løsning generelt. Du spare også fordi du ikke behøver nær så meget varme, da varmen du generere bruges mere effektivt.

Kan man få gulvvarme til alle gulvtyper?

Vi kan udarbejde gulvvarme til gulv i træ, fliser, beton og klinker. Vi har lavet alle typer gulvvarme og garantere et godt resultat for alle vores kunder. Vi tilbyder gulvvarme i alle husets lokaler. Om du ønsker det i dit nye badeværelse, køkken eller stue gør ingen forskel for os. Vi levere den samme kvalitet uanset dine behov og ønsker til projektet.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en bedre og billigere måde at varme boligen op på? Så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan altid får fat på os via telefon 20677151 eller e-mail kimvvs@mail.dk.

Du kan også benytte vores kontaktformular og sende os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.